Политологът Димитър Ганев коментира правителството в настоящата ситуация пред БНТ:Според него,

...
Политологът Димитър Ганев коментира правителството в настоящата ситуация пред БНТ:Според него,
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Беше въпрос на време Радев да се разграничи от ПП. Все още никоя партия няма интерес от избори

Политологът Димитър Ганев разяснява държавното управление в актуалната ситуация пред Българска национална телевизия:

Според него, тематиката за военната помощ от България за Украйна няма да е повода, заради която обединението ще рухне. Димитър Ганев уточни още, че дистанцията сред президента Радев и държавното управление ще докара до ерозия и спад в публичната поддръжка за кабинета. По думите му е било въпрос на време президентът да се разграничи от „ Продължаваме промяната “, с цел да не му се лепят негативи. „ Неговото изказване беше, че е дал безапелационна оценка, а тя не беше позитивна ", добави Ганев.

Според Димитър Ганев към момента никоя партия няма интерес от предварителни парламентарни избори. „ Никой не може да каже по кое време ще е точният миг. Може да се стигне до такава степен, в случай че се стигне до доста ниски равнища на поддръжка за държавното управление, а може да е тематика като тази за Република Северна Македония “, допусна той.

Според политолога Слави Василев, общият знаменател, който задържа обединението, е нежеланието на всяка от политическите партии да поеме отговорността за раздора на обединението.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР